Home page
 
Home Publicitate online Web design Graphic design NeT MEDIA Contact
soluții web complete

.:: News
știri, anunțuri, comunicate

Lista completă a comunicatelor oferite de NeT MEDIA - arhiva 2008

 • 28 decembrie 2008
  Neamt Online® - 2.000.000 vizitatori
  Proiectul nostru de suflet, Neamt Online, a ajuns să astăzi să contorizeze vizitatorul cu numărul 2.000.000 (conform SiteMeter.com).
  Istoria acestui site este una care ține de pionieratul dezvoltării spațiului web din România. Activitatea de documentare, demarată încă din 1997 (!) a început să fie transpusă în format HTML abia în iunie 1999. Munca la acest site s-a dovedit însă a fi deosebit de anevoioasă și laborioasă: selectarea materialului, punerea în pagină, realizarea graficii și prelucrarea fotografiilor, optimizarea acestora pentru publicarea pe internet, rezolvarea problemelor tehnice legate de găzduirea sa, toate acestea au determinat amânarea lansării acestui site.
  Devenit activ din 11 august 2001, Neamț Online rămâne, după atâția ani, cea mai bogată sursă de informații online despre județul Neamț.
  Vizitează site-ul!
 • 10 decembrie 2008
  Campanie publicitară Airsoft.ro
  Net Media lansează pentru airsoft.ro o campanie publicitară online cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Campania este derulată prin rețeaua de site-uri ClickMedia.ro, fiind alocate 500.000 de afișări.
 • 1 noiembrie 2008
  Masivul Ceahlău - ghid turistic și montan
  Proiectul Neamt Online® continuă să se dezvolte prin lansarea noii versiuni îmbunătățite a site-ului de prezentare a Masivului Ceahlău. Deși noul site a fost realizat pe parcursul a câtorva luni, datorită lipsei de timp necesar, sperăm ca acest proiect să fie apreciat de către iubitorii muntelui la fel de mult precum a fost apreciată și vechea versiune a site-ului.
  Vizitează site-ul!
 • 6 octombrie 2008
  www.scoalahoteliera.ro
  Un nou proiect de web design este finalizat: Școala Profesională Hotelieră "Hanu Ancuței" - Roman. Site-ul oferă informații despre unitatea școlară și despre activitatea acesteia.
  Vizitează site-ul!
 • 31 august 2008
  www.multimob.ro
  Net Media lansează noul site web al producătorului de mobilier MultiMob din Piatra-Neamț. Site-ul a fost refăcut în întregime, de la zero. S-a lucrat atât la interfața grafică de prezentare cât și la structura de fișiere, aceasta pentru a conferi site-ului o flexibilitate sporită pe viitor.
  Vizitează site-ul!
 • 27 iunie 2008
  www.barikell.ro
  La trei luni de la lansarea site-ului www.tremix-sibiu.ro (dedicat utilajelor marca TREMIX) a venit momentul activării celui de al doilea site al firmei SIFEE Electronic - importator utilaje și echipamente profesionale pentru construcții. Noul site este, de această dată, dedicat exclusiv echipamentelor marca BARIKELL și a fost realizat urmând linia deschisă de predecesorul său.
  Vizitează site-ul!
 • 6 iunie 2008
  www.ecologiceonline.ro
  Net Media lansează un nou magazin virtual. Este vorba de www.ecologiceonline.ro. Acesta este dedicat în exclusivitate articolelor ecologice, fiind totodată și primul magazin din România din care se pot achiziționa produse ale unor prestigioase mărci din domeniu, precum Malie Kauai, Hemp Hoodlamb, Sativa sau THTC.
  Vizitează site-ul!
 • 6 iunie 2008
  www.alegeriprimarie.neamt.ro
  Site-ul special dedicat alegerilor electorale locale din județul Neamț atrage un număr record de vizitatori în data de 2 iunie 2008.
  Alegeri electorale locale - vizitatori
  Statisticile raportate de către serviciul Trafic.ro prezintă astfel afișările generate de secțiunea alegeriprimarie.neamt.ro:

  - 31.05.2008 - 146 afișări (6,74 % din totalul afișărilor generate de site-ul Neamț Online)
  - 01.06.2008 - 1.094 afișări (43,53 % din totalul afișărilor generate de site-ul Neamț Online)
  - 02.06.2008 - 9.917 afișări (71,75 % din totalul afișărilor generate de site-ul Neamț Online)
  - 03.06.2008 - 3.109 afișări (25,67 % din totalul afișărilor generate de site-ul Neamț Online)

  Aceste valori de trafic s-au datorat atât interesului arătat de către vizitatori pentru informațiile prezentate pe site, cât și faptului că acesta a fost optimizat pentru motoarele de căutare (poziția 1 pe Google pentru Keywords: alegeri neamt, alegeri locale neamt, alegeri electorale neamt, alegeri primaria piatra neamt, alegeri primaria roman, alegeri primaria bicaz, alegeri primaria roznov, alegeri primaria targu neamt).
  Un alt lucru cu care ne putem mândri este faptul site-ul www.alegeriprimarie.neamt.ro a fost singurul site la nivel național care a tratat subiectul alegerilor electorale locale pentru un întreg județ. Cu alte cuvinte am fost (iarăși) primii care s-au gândit să realizeze un site dedicat scrutinului electoral dintr-un județ.
  Vizitează site-ul!
 • 5 mai 2008
  www.alegeriprimarie.neamt.ro
  Site-ul Neamț Online include o nouă secțiune, dedicată alegerilor electorale locale din județul Neamț. Aceasta cuprinde listele de candidați la fotoliul de primar al principalelor localități din județ, candidații pentru președinția consiliului județean, știri, agendă electorală etc.
  Noua secțiune este actualizată zilnic.
  Vizitează site-ul!
 • 25 martie 2008
  www.tremix-sibiu.ro
  SIFEE Electronic - importator utilaje și echipamente profesionale pentru construcții beneficiază acum de un site web dedicat echipamentelor pentru construcții al cunoscutului producător suedez TREMIX.
  Site-ul, optimizat pentru motoarele de căutare încă din faza de realizare, este primul dintr-o serie de proiecte ce își propun să facă cunoscute utilajele și echipamente profesionale pentru construcții oferite de compania SIFEE.
  Vizitează site-ul!
 • 28 februarie 2008
  Primaria Bicazu Ardelean pe web
  Primaria Bicazu Ardelean reușește cu ajutorul nostru, în calitate de beneficiară al Programului "Economia bazată pe cunoastere", să-și facă simțită prezența în spațiul virtual. Un site web simplu dar modern.
  Vizitează site-ul!
 • 11 februarie 2008
  www.mentortraining.ro
  Site-ul Mentor Training este refăcut în totalitate.
  Vizitează site-ul!
 • 11 ianuarie 2008
  Se finalizează proiectul www.smartcomsrl.ro
  Sunt operate ultimele retușuri la site-ul web al societății comerciale Smart Com, urmând ca acesta să fie publicat pe internet în scurt timp.
  Vizitează site-ul!


Profită acum de experiența dovedită de NeT MEDIA și folosește-o în avantajul tău!

Contactează-ne prin intermediul formularului și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.
Alege serviciul
de care ai nevoie:


Alege calitatea
pe care noi o oferim!


Pentru că NeT MEDIA garantează calitatea proiectelor realizate.Avem un site pregatit pentru nevoile tale!
TopSus
TopSus
home   |   publicitate online   |   web design   |   design grafic   |   profil   |   contact
Copyright © 2002-2010 NeT Media - Web Design in Neamt.
Toate drepturile rezervate. Interzisă reproducerea totală sau parțială a materialelor publicate fără acordul NeT MEDIA.